|   subaru logo logo-kia-grande logo-kia-grande

Semimaraton Brasov

A IX-a ediție a Semimaratonului Brașovului s-a întins pe trei ani. Era gata de start în 2020, când i s-a interzis desfășurarea, într-un moment când totul era și părea că va deveni interzis. 2021 a fost un alt an cu așteptări și calcule, dar cu o amânare fermă, dată de prudență și un nou val de imprevizibil.

Semimaraton AutoKino

Semimaraton

Foto – Catalin Caciuc

Semimaraton 2022

A venit 2022 și toate forțele organizatorilor s-au pus din nou în mișcare, la un loc cu nerăbdarea celor deja înscriși, pentru care nu mai păreau să existe bariere de vreun fel. Totul a devenit normal, cel puțin la nivel de atitudine, care, ca întotdeauna, poate face diferența.

După o nouă iarnă lungă și teren de joacă în multe zone acoperit cu gheață și zăpadă, în ziua concursuri a plouat mărunt de dimineață, dând intensitate, farmec, și o oarecare notă de sărbătoare evenimentului.

Și pentru noi a fost un moment la fel de mult așteptat, pentru că luăm parte la această sărbătoare a sportului de ani buni, fără întrerupere.

Semimaratonul Brașovului are întotdeauna, pe lângă latura competițională, un puternic caracter și un mesaj orientate către sport, caritate, tineri și comunitate. Este an de an un fenomen necesar Brașovului, și dacă nu ar fi numai în Brașov, ar fi la fel de necesar și sănătos oriunde s-ar desfășura. Pentru acest lucru suntem și noi prezenți, mereu, de mult timp încoace.

Category: Kia
Leave a Comment