|   subaru logo logo-kia-grande logo-kia-grande

Fiecare mașină are nevoie de ingrijire și întreținere permanentă.

subaru-polishService-ul nostru are soluții pentru toate serviciile care au în vedere întreținerea mașinii dumneavoastră.

1.- Spalat interior: Servicii de spălare interioară a autoturismului cu ajutorul unor aparate performante de curățat prin aburi.

2.- Service roți: lucrări complete de vulcanizare pentru orice dimensiuni de anvelope, pentru turisme, SUV și autoutilitare. În cazul în care spațiul dumneavoastră reprezintă o problemă, depozitarea anvelopelor rămâne în grija noastră.

3.- Polișări și retușuri: Realizăm tratament și refacere prin retuș sau polișare pentru vopseaua îmbatrânită sau deteriorată de la praf, căldură sau frig.

4.- Verificare instalație aer condiționat: La instalația de aer conditionat se verifică: etanșeitatea circuitului, parametrii de funcționare, presiunea și volumul lichidului de răcire. Pentru aceste teste utilizăm echipamente speciale, în conformitate cu recomandările productorului. Dacă este necesar, completăm lichidul de răcire sau curățăm întreaga instalație de aer condiționat a mașinii dumneavoastră.