|   subaru logo logo-kia-grande logo-kia-grande

Service pentru lucrări de mentenanță: revizii (înlocuit ulei și filtre), înlocuit plăcuțe de frână, distribuții.

1.- Mentenanță mecanică: Mecanicii noștri beneficiază de cerificate de atestare profesională atât pentru mărcile Subaru și KIA, căt și pentru reparații multimarcă.

2.- Reglare geometrie: Un post de lucru exclusiv dedicat acestui tip de lucrări garantează execuții de cea mai înaltă precizie, folosind tehnologia modernă a senzorilor cu infraroșu.

3.- Service roti: lucrări complete de vulcanizare pentru orice dimensiuni de anvelope, pentru turisme, SUV și autoutilitare. Încazul în care spațiul dumneavoastră reprezintă o problemă, depozitarea anvelopelor rămâne în grija noastră.

4.- Tractări auto: Compania noastră are în dotare o platformă proprie pentru tractări auto cu capacitate mare de transport. Oferim servicii de tractare și asistență rutieră NON STOP în orice zonă a orașului, a județului, a țării sau chiar mai mult. Sunând la 0744 302427 veți primi soluția optima pentru a fi transportat oriunde, de oriunde, în orice moment.

5.- GPL: Suntem prezenți în rețeaua de service-uri agreate de AGR, având competență, certificare și omologare pentru a oferi consiliere, montaj, garanție și mentenanță pentru sisteme GPL, o soluție economică și ecologică pentru dumneavoastră.

subaru-reparatii-mecanice

 

Service-ul nostru vă oferă urmatoarele discounturi pentru autoturismele marca Subaru şi Kia ieşite din garanție:

 

20 % discount la marca Subaru pentru piesele necesare reviziei de filtre, a distribuției, precum şi al sistemului de frânare.

 

5 % discount la marca Kia pentru piesele necesare reviziei de filtre, a distribuției, precum şi al sistemului de frânare.