|   subaru logo logo-kia-grande logo-kia-grande

Kia câștigă premiul „Red Dot Award 2022” pentru spațiul cultural „EV6 Unplugged Ground”

  • Titlul „Best of the Best” pentru spațiul cultural al mărcii Kia în categoria „Interior Architecture and Interior Design”

  • Complexul din Seul este un loc în care oamenii pot să experimenteze modelul EV6 în mod direct în moduri distractive și creative

  • De asemenea, Kia EV6 revendică două premii Red Dot „Best of the Best” și „Innovative Products”

 

 

(SEUL) 29 martie 2022 – Kia a câștigat încă un premiu Red Dot 2022 pentru spațiul său cultural „EV6 Unplugged Ground” din Seongsu, Seul. Complexul inovator, unde oamenii pot experimenta premiatul model EV6 în moduri distractive și creative, a câștigat prestigiosul titlu „Best of the Best” în categoria „Interior Architecture and Interior Design” („Arhitectură și design interior”) la premiile Red Dot.

 

Cu „EV6 Unplugged Ground”, Kia a vrut să facă o declarație despre marca sa revitalizată și primul său automobil electric dedicate, precum și să creeze un spațiu unic pentru clienți. De la zone experimentale la test drive și sfaturi profesioniste despre produse, complexul oferă o privire asupra viitorului mobilității într-unul dintre cele mai populare districte din Seul, Seongsu. Fost cartier industrial, Seongsu a devenit un centru popular al creativității și modei în ultimii ani și este cunoscut la nivel local drept „Brooklyn-ul Coreei”.

 

„Scopul spațiului cultural „EV6 Unplugged Ground” a fost acela de a transmite un mesaj despre o nouă viață – reciclare, sustenabilitate, mobilitate viitoare și automobile electrice. Am ales Seongsu deoarece a fost un cartier care a „renăscut”, la fel ca brandul Kia”, a declarat Ji-Min Kim, Head of Korea Business Strategy Group al Kia. „Pentru ca acest spațiu să primească recunoașterea din partea experților prestigioși în design de la Red Dot, este un impuls uriaș pentru toți de la Kia.”

 

Kia EV6: câștigător a două premii Red Dot

La scurt timp după ce a fost desemnată „Mașina Anului 2022 în Europa”, Kia EV6 a câștigat și două premii Red Dot: „Best of the Best” pentru designul său inovator și avangardist, precum și distincția categoriei „Innovative Products”.

 

Red Dot Design Award este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. Este organizată anual de Design Zentrum Nordrhein-Westfalen și este împărțită în trei discipline: Product Design, Brands & Communication Design și Design Concept. Istoria tradiționalului „Red Dot Award: Product Design” datează din 1955. Lucrările de anul acesta au fost evaluate de un juriu internațional format din 50 de membri, format din designeri independenți, profesori de design și jurnaliști de specialitate.

 

Despre Kia Romauto

Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul reţelei naţionale de dealeri, a autoturismelor, pieselor şi accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în România direct şi prin intermediul reţelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.

Despre Kia Corporation

Kia (www.kia.com) este o marcă globală de mobilitate cu viziunea de a crea soluții durabile de mobilitate pentru consumatori, comunități și societăți din întreaga lume. Fondată în 1944, compania Kia a oferit soluții de mobilitate pentru mai bine de 75 de ani. Cu 52.000 de angajați în întreaga lume, o prezență în peste 190 de piețe și unități de producție în șase țări, compania vinde astăzi aproximativ trei milioane de automobile pe an. Kia este în fruntea popularizării automobilelor electrificate și electrice cu baterie și dezvoltă o gamă tot mai mare de servicii de mobilitate, încurajând milioane de oameni din întreaga lume să exploreze cele mai bune modalități de a se deplasa. Sloganul de marcă al companiei – ‘Movement that inspires’ – reflectă angajamentul Kia de a inspira consumatorii prin produsele și serviciile sale.

Pentru mai multe informații despre Kia Corporation și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.

 

Despre Kia Europe

Kia Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 39 de piețe de comercializare din Europa și zona Caucaz.

Category: Kia
Leave a Comment